وایرلس

وایرلس

Wirelessبه تکنولوژی ارتباطی اطلاق می شود که در آن از امواج رادیویی، مادون قرمز و مایکروویو ، به جای سیم و کابل ، برای انتقال سیگنال بین دو دستگاه استفاده می شود.  از میان این دستگاه‌ها می توان پیغامگیرها، تلفن های همراه، کامپیوتر های قابل حمل، شبکه های کامپیوتری، دستگاه های مکان‌یاب، سیستم های ماهواره ای و PDA ها را نام برد.تکنولوژیWireless به سرعت در حال پیشرفت است و نقش کلیدی را در زندگی ما در سرتاسر دنیا ایفا می کند.
تکنولوژیWireless  به کاربر امکان استفاده از دستگاه های متفاوت ، بدون نیاز به سیم یا کابل ، در حال حرکت را می دهد. تجهیزات Wireless  به شما کمک می کند تا تمام اطلاعات را به راحتی برای مشتری خود به نمایش در بیاورید. از طرفی می توانید تمامی کارهای خود را در حال حرکت به سادگی به روز رسانی کنید و آن را به اطلاع همکاران خود برسانید. تکنولوژیWireless  در حال گسترش است تا بتواند ضمن کاهش هزینه ها، به شما امکان کار در هنگام حرکت را نیز بدهد. در مقایسه با شبکه های سیمی ، هزینه نگهداری شبکه های Wireless کمتر می باشد.
بسیاری از شرکت ها و سازمان های بزرگ که دارای چندین شعب هستند و امکان برقراری لینک Point to Point یا Point to Multipoint بین شعبه اصلی با سایر شعبات خود را دارا باشند، می توانند جهت برقراری ارتباط در سطح لایه دو تنظیمات مختص به لینک برقرار شده را به کار گیرند. به صورت کلی از روش های زیر جهت برقراری ارتباط بین شعب استفاده می شود:
 
1.بستر مخابرات: برای استفاده از این نوع بستر می توان خطوط Leased Line و یا سرویس هایی مانند MPLS را از مخابرات خریداری نمود که در این خطوط اطلاعات با امنیت و سرعت بیشتری انتقال می یابد ولی از نظر قیمت بسیار پرهزینه است.
2. فیبرنوری:  همان طور که می دانید فیبر نوری از نظر سرعت و حجم گزینه بسیار مناسبی برای انتقال اطلاعات است اما باید این را هم در نظر گرفت که هزینه راه اندازی این نوع بستر بسیار زیاد است.
3.لینک های وایرلس: یکی دیگر از بسترهای انتقال اطلاعات لینک های وایرلس است که سرعت و حجم انتقال داده ها در این نوع بستر، بستگی به قدرت رادیوهایی که به کار برده می شوند دارد، اما راه اندازی این نوع بستر نسبت به روش های دیگر ارزان تر است .
در ارتباطات وایرلس، انتقال اطلاعات از یک نقطه به یک نقطه دیگر به دو صورت زیر انجام می گیرد:
•Point to Point: در این نوع لینک ارتباط بین دو نقطه (یا بین دو رادیو) برقرار می شود که در آن یک رادیو در نقش Access Point (سرویس دهنده) و رادیوی دوم در نقش Station (سرویس گیرنده) تنظیم می شود.
•Point to Multipoint: در این حالت نحوه ارتباط، از طریق یک رادیو با سایر رادیوهای دیگر است . یک رادیو به عنوان Access Point تنظیم شده و مابقی رادیوها به عنوان Station تنظیم می شوند. ارتباط یک AP با کلاینت های دیگر از قبیل لپ تاپ، موبایل و ... نیز از نوع Point to MultiPoint است.
 

برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید

ما بر آن داریم تا با مشاوره مشتریان را از خدمات مطلع سازیم

تماس با ما
.
© تمامی حقوق این سایت متعلق بهآرتا گستر می باشد.
Scroll to Top